Flytter alle mine profiloplysninger med over?
Ja. Din MoneyGram-profil, gemte betalingsmetoder, gemte modtagere og tidligere transaktioner vil alle blive overført til den opdaterede app. Du behøver ikke indtaste dine oplysninger igen eller bekræfte dine kontakter på ny.
